Din nou la plimbare


piaggio

În seara aceasta m-am plimbat (din nou) prin Micul Paris. Nu cu mașina. Nici cu metroul. Nici cu bicicleta. Cu scuterul. A fost o plăcere maximă. E prima oară în acest an când ies cu scuterul pe care nu l-am pornit luni bune și a cărui pornire mi-a solicitat foarte multă perseverență. Traficul de pe marile bulevarde pe care am trecut era acceptabil. Cred că scuterul e mijlocul ideal de transport prin București. Te poți furișa printre mașini. Mereu ești primul la semafor, chiar dacă ajungi ultimul în coloana lungă de mașini ce așteaptă verdele.

Înțeleg încă o dată de ce imobiliarele sunt atât de scumpe în zona de nord a Capitalei. Am trecut și pe Șoseaua Nordului, prin Băneasa și realizez din nou că este una din cele mai frumoase zone din București. Aerul e mai oxigenat, parcul Herăstrău e sub nas, iar densitatea clădirilor nu e atât de mare ca în celelalte zone.

Am trecut și pe lângă Cotroceni. Era liniște. Jandarmii monitorizau zona iar poliția oprise două mașini pentru un probabil control de rutină. Am văzut mai în toată Capitala echipaje de poliție ce trăgeau pe dreapta șoferi. Mă mir că nu m-au oprit și pe mine.

Reclame

2 gânduri despre „Din nou la plimbare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s