MERKEL, SCOATE BANU’!


merkel-angela-dece

Incredibil! Mai bine de 18 miliarde de euro reprezintă datoria pe care Germania o are față de România din perioada interbelică. Este concluzia pe care o are Radu Golban în urma documentării pe care a făcut-o pentru lucrarea sa de doctorat.

Prezent la emisiunea lui Rareș Bogdan, Jocuri de putere, săptămâna trecută, pe Realitatea Tv, Golban a argumentat convingător această teză pe care purtătorul de cuvânt al Băncii Naționale a României, Adrian Vasilescu, nu o contrazice, dimpotrivă, o confirmă!

 „Ultimul extras de cont al casei de compensaţie este din septembrie 1945. A rămas la un miliard de mărci imperiale. 18 miliarde de euro astăzi sunt rezultatul convertirii mărcii imperiale în marca germană plus dobânda aferentă de 2,5% pe an din 1945 până astăzi” (Radu Golban)

Acum, Victor Ponta chiar are foarte multă treabă. În principiu nu prea mai are timp să se ocupe de prostioare ce maltratează grav Constituția prin ideea încălcării proprietății private, a confiscării mașinilor. Trebuie să găsească diplomați vorbitori de limbă germană, să se consulte cu ei și cu alți politicieni buni la capitolul negociere, să se întâlnească cu omologul său german, Angela Merkel și să recupereze creanța Germaniei față de România.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s