Bye bye dear Malls!


shopping_mall_photo

Am citit o știre despre mall-urile din România aflate în insolvență și despre altele care nu au reușit să-și deschidă porțile, având proiectele blocate.

Am citit cu o grimasă tragico-comică declarația britanicului Andrew Stear ce afirma: „Cu siguranţă nu am făcut suficientă analiză asupra pieţei din Brăila. Proiectul nu atrage suficient de mulţi oameni, iar nivelul preţurilor practicate de retaileri nu corespunde puterii de cumpărare a locuitorilor oraşului“. (http://www.zf.ro/companii/efectele-crizei-din-consum-malluri-care-au-atras-investitii-de-600-mil-sunt-in-insolventa-inchise-sau-blocate-la-stadiul-de-santier-11112842)

Oare investitorii mall-urilor din patria transumanței chiar nu au realizat în timp util că puterea de cumpărare a românilor este insuficientă pentru construcția mall-urilor fără număr fără număr?

Este evident că într-o țară ca România, ce trebuia să se integreze în Uniunea Țărilor Africane, datorită formelor fără fond, a lipsei de civilizație și de evoluție reală la nivelul diverselor sfere existențiale, nu în a celor Europene, numărul ridicat de mall-uri nu face decât să irosească resursele financiare, fiind o investiție proastă.

Românul merge în mall, doar că nu consumă atât de mult pe cât s-ar aștepta, probabil, proprietarii de mall-uri.

În fine, prevăd câteva falimente de mall-uri în Republica Africană Românească pentru că, privind peisajul cotidian, lipsa evoluției și decăderea sistemului social, financiar și politic autohton, nu suntem departe de Evul Mediu, sau chiar de perioadaa primară a societății umane când oamenii erau preocupați strict de satisfacerea nevoilor fundamentale și nimic mai mult.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s