De ce ne oprim, oare, din iubit? – fragment – Din Paradis, în deșert


De ce ne oprim, oare, din iubit? Fiindcă timpul trece, conştiinţa ireversibilităţii şi perisabilităţii noastre e ridicată, iar aşteptările noastre nu sunt satisfăcute? Și vrem pe altcineva? Sau, pentru că, de fapt, nu iubim. Simulacrul nu poate ține la infinit!

Fiindcă tânjim după o dragoste „en-gross” şi realizăm că cel de lângă noi nu ne oferă o astfel de dragoste? Părăsim „persoana iubită” pentru că ea nu ne oferă totul „de-a gata”? Pentru că ne visăm într-un decor diferit de cel cotidian, într-o realitate ornamentată cu tapet roz, în care nu există nicio durere de măsea, nicio suferinţă, nicio dezamăgire, nicio frustrare, nicio noapte nedormită, nicio lacrimă, nicio tristeţe? Dacă se poate, fără să muncim în acea relaţie şi să primim dragoste „cu tona”, pe tavă, asemeni…        continuarea în cartea:

coperta cartea mea

(Cartea poate fi comandată pentru doar 14,9 lei prin intermediul blogului la secțiunea comentarii (mesajul de comandă nu va fi făcut public) sau pe Facebook, în privat.

Stoc limitat!!!

Pentru prezentarea cărții, accesați: https://cezarpesclevei.wordpress.com/2014/06/11/din-paradis-in-desert-la-dispozitia-voastra-2/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s