Despre pantoful uriaș – fragment – Din Paradis, în deșert


Astăzi am mers pe jos de la Facultatea de Drept, spre Universitate. Lângă Cişmigiu, urcând spre Universitate, în pantă, am trecut prin faţa vitrinei unui magazin cu încălţăminte. Nu erau reduceri. Nici marfă nouă n-au adus. Nimic neobişnuit nu văzusem, în afara unui pantof uriaş pe care nimeni, niciodată, nu-l va cumpăra. Şi, sunt convins, nici nu era expus spre vânzare. Fiindcă nimeni nu deţine o labă a piciorului atât de mare. Nicio fiinţă umană nu a atins dimensiunile necesare potrivirii cu acest pantof.

Pantoful va rămâne simpatic, emblematic pentru orice magazin ce comercializează încălţăminte. Iar eu compar acest pantof cu nivelul aşteptărilor tale legate de bărbatul perfect care, asemeni labei uriaşe ce s-ar potrivi cu pantoful uriaş din vitrina magazinului, NU EXISTĂ.

N-am înţeles nici până azi de ce n-ai răspuns afirmativ la întrebarea (…) continuarea în:

coperta cartea mea

(Cartea poate fi comandată pentru doar 14,9 lei prin intermediul blogului la secțiunea comentarii (mesajul de comandă nu va fi făcut public) sau pe Facebook, în privat.

Stoc limitat!!!

Pentru prezentarea cărții, accesați: https://cezarpesclevei.wordpress.com/2014/06/11/din-paradis-in-desert-la-dispozitia-voastra-2/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s