Experiența omului divorțat


_Divort1

Experiența omului divorțat de femeia cu care a coexistat o perioadă, e tristă. Ești conștient că viața ta a eșuat. Cei din jur, majoritatea conservatoare, nu se mai raportează la fel față de tine. Acum eşti privit cu circumspecție. Aproape te asemeni cu un infractor. Eşti etichetat, asemeni unui produs de larg consum. Nu se informează nimeni în profunzime de viaţa ta.
Nici tu nu mai ești același om cu cel de dinaintea căsătoriei. Te poți îndrăgosti din nou. Dar îți lipsește naivitatea de odinioară. Elanul nebun cu care înaintai și puneai „țara la cale” cândva, s-a atrofiat. În locul lui a apărut scepticismul. Plăcuțele de frână apasă puternic pe roțile credinței că vei întâlni o altă femeie cu care să-ți refaci viața.
Ești mai rațional, mai precaut, în deplină cunoștință de existența lentilelor modificate prin care privești viața și o potențială parteneră. Ești contra părerii unora că nu trebuie să te mai căsătorești. Și ce să faci? Să te călugărești? Să te ignori? Să trăiești la întâmplare cu orice femeie te-ai intersecta? Să te abandonezi, cu fierberile și dorințele tale? Cum rămâne cu nevoia unei femei?
Nu. Categoric nu! Resimți nevoia unei familii. Îţi lipseşte căldura trupească și sufletescă a unei femei. Resimți absența relației cu ființa „inventată” de Dumnezeu pentru tine, bărbatul. Și simți această absență până la nivelul atomilor tăi.
E adevărat: dorința și disponibilitatea de a te recăsători, (…)        continuarea în cartea ”Din Paradis, în deșert”

Cine își dorește un exemplar, este rugat să lase un comentariu (pe Facebook – în privat/ blog) care să conțină nume, prenume, adresă, număr de telefon și modalitatea prin care vrea să primească cartea/cărțile. Nu voi face publice informațiile voastre.
Celor din București/Ilfov le ofer ca bonus posibilitatea să mă-ntâlnească personal și să achiziționeze cartea cu autograf  🙂

Costul cărții este de numai 14,9 lei

IMG_0056

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s